AMIR HAR INGA VÄNNER!

AMIR HAR INGA VÄNNER. och eftersom att han själv är från tunisien har nog hans mamma pappa systrar och bröder inte så mycke stolthet. Amir kan inte återvända till tunisien blond, börjar undra om dom åkte hit från början pga papper till bra utbildning?
Hur som helst, åker amir tillbaks till tunisien har blont hår och är bög så kommer han inte tillbaks belive me han dör redan på flygplatsen.
Tyvärr så har han väl inte så många vänner förutom kissie men inte orkar hon hjälpa till med möbler och grejer? Det är ju "så inte kissie"
Btw, Vad fan är jakobsberg?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag fattar inte att du orkar att hålla på så som du gör

2010-01-04 @ 21:04:23
Postat av: Moa

Jeeuw va lekeru!!

du kommer som en jävla svenne tror att du vet allt!

OMG! bara så du vet så är tunisien och marocko två av dom arab länder som tilåter homosexualitet!

ja kommer själv därfrån!

och de är väll kart att de finns såna som inte gillar bögar men de finns de ju fan i sverige med elr hur!!!?:@



du kan sncka hur jävla mkt du vill om kändisar i skit! men kom fan inte o prata om länder elr religoner!!! jävla CP asså skaffa dej ett lig förihelvete!!!! så jävla omogen!

2010-01-06 @ 19:38:41
Postat av: eddie

stolthet? amirs mamma e svensk , och amir har inte ens kontakt med sin farsa , ta reda på lite mer innan du försöker sprida skit som bara låter patetiskt;) om man är född i sverige kan man inte bli tillbakaskickad och defenetivt inte om man är halvsvenskXD

2010-01-07 @ 01:25:23
URL: http://gaylord.devote.se
Postat av: emma

förstår att du bara försöker provocera så att du får fler läsare, eftersom att det har gått hem i dom större bloggarna. kissie, tillexempel. men det är SÅ JÄVLA UTE. så jävla gammalt trick. kom med något nytt istället? fan så mycket coolare än att trycka ner andra för att själv synas.

2010-01-07 @ 19:25:35
URL: http://emmisinaction.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0